سهم ۵۵ درصدی برخورد وسیله نقلیه با عابران پیاده در نخستین روز نوروز

سهم ۵۵ درصدی برخورد وسیله نقلیه با عابران پیاده در نخستین روز نوروز

به گزارش، سرهنگ نصرالله بیگلری گفت: در اکثر شهر‌های استان وضعیت ترافیکی آرامی داریم، اما رانندگان عزیز دقت کنند به دلیل خلوت شدن معابر و بارندگی مستمر و در پی لغزندگی معابر با سرعت مجاز حرکت و حتما فاصله طولی را با وسیله نقلیه جلویی رعایت کنند تا حادثه ناگواری برای هیچ کس پیش نیاید.


وی افزود: بیشترین سهم تصادف در ۲۴ ساعت گذشته را خودرو‌های سواری با ۶۹ درصد به خود اختصاص دادند و بیشترین نوع حادثه، برخورد وسیله نقلیه با عابر پیاده بوده است.


رئیس پلیس راهور مازندران با اشاره به اینکه بیشترین علت تصادفات روز گذشته، بیشترین علت تامه در تصادفات روز گذشته، عدم توجه کافی به جلو بوده است، گفت: ساعت فراوانی تصادفات در ۲۴ ساعت گذشته از ساعت ۱۶ تا ۲۰ بوده که سهم ۳۹ درصدی را به خود اختصاص داده است.


سرهنگ بیگلری با بیان اینکه وضعیت آب و هوا در تمام شهر‌های تابعه بارانی و سطح معابر لغزنده است، افزود: توصیه می‌شود با توجه به استمرار بارندگی تا چند روز آینده و بارش برف در ارتفاعات مردم از رفتن به معابر با ارتفاع بالا از سطح دریا خودداری کنند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2